Warta

  • What are the main characteristics of the K-type prefabricated house?

    Apa ciri khas omah prefabrikasi tipe K?

    Nyatane, omah prefabrikasi tipe K uga diarani omah prefabrikasi atap lereng. Dipérang dadi telung jinis: omah prefabrikasi biasa, omah prefabrikasi standar lan omah prefabrikasi ing pasar saiki. Saiki, miturut kabutuhan pelanggan, modul standar bisa ...
    Waca liyane
  • What are the main advantages of flat pack container house?

    Apa kaluwihan utama omah kontainer paket datar?

    Sanajan, omah kontaner sing rata stabil lan awet, kanthi kenceng hawa, perakitan lan perakitan sing nyenengake, kinerja sing unggul, lan resistensi kejut sing apik, sing ditresnani mayoritas pangguna. Kajaba iku, omah wadhah bungkus flat minangka struktur integral kanthi ...
    Waca liyane
  • How do prefabricated house manufacturers reinforce the prefabricated house?

    Kepiye produsen omah prefabrikasi nguatake omah prefabrikasi?

    Omah prefabrikasi tipe K sing dibangun dening omah prefabrikasi tipe K utamane amarga ndhuwur slope, mula resistensi angin luwih kuat, lan bisa tahan angin ing ndhuwur level 8. Omah prefabrikasi tipe K uga minangka omah prefabrikasi ekonomi kanthi struktur baja ringan minangka balung ...
    Waca liyane
  • What are the advantages of container houses different from traditional buildings?

    Apa kaunggulan omah kontainer beda karo bangunan tradisional?

    Apa kaluwihane? Konstruksi omah kontainer prefabrikasi nuduhake bangunan sing dipasang ing situs kanthi komponen prefabrikasi. Kauntungan saka bangunan jinis iki yaiku kacepetan konstruksi cepet, ora diwatesi karo kahanan iklim, ngirit tenaga kerja lan ningkatake kualitas konstruksi. W ...
    Waca liyane
  • How to solve these situations of residential containers?

    Kepiye cara ngatasi kahanan kontainer omah kasebut?

    Saiki, kontainer omah wis akeh digunakake ing saben dinane masarakat. Napa milih wadhah kanggo dipanggoni? Iki uga amarga gampang dipindhah. Kanggo lapangan kayata teknik lan konstruksi, nganti pungkasan periode pambangunan, omah karyawan uga bisa ...
    Waca liyane
  • Why can containers be used to build houses?

    Napa wadhah bisa digunakake kanggo mbangun omah?

    1. Struktur bingkai gampang dipasang Kabeh wong ngerti yen omah kontainer kalebu jinis struktur bingkai. Horisontal lan vertikal cocog banget karo persyaratane bangunan ing bangunan kasebut. Sawise gambar dirancang, prototipe omah bisa dirampungake anggere ...
    Waca liyane
  • What can green and safe container houses be used for?

    Bisa digunakake omah kontainer sing ijo lan aman?

    Ing taun-taun pungkasan, dadi saya umum yen omah-omah kontainer dadi homestay, hotel, bar buku, omah, lan ruang kantor. Omah kontainer dadi saya populer amarga penampilan sing anyar lan modis, rega terjangkau, lan perlindungan lingkungan lan ...
    Waca liyane
  • What are the prospects of living container house?

    Apa prospek omah kontainer sing urip?

    Wadhah sing urip biasane disewa ing situs konstruksi kanggo dipanggoni para pekerja, lan sawetara sing dituku lan disewa kanthi pribadi kanggo digunakake minangka kantor. Keuntungan paling gedhe saka kontainer Living yaiku keluwesan lan kenyamanan. Kanggo kanca sing nggarap situs konstruksi ing ara-ara samun, dudu ...
    Waca liyane
  • Gosh! Containers can bring such happiness

    Aduh! Wadah bisa nggawa rasa seneng kaya ngono

    Kelas kontainer kanggo warga ing wilayah bencana sing kebak pengarep-arep bocah Sawise pirang-pirang dina sawise gempa bumi Ya'an ing Sichuan, bocah-bocah ing wilayah bencana pungkasane bisa sekolah kanthi normal. Kelas digawe saka kontainer omah. Saben dina dawa kanggo wong ...
    Waca liyane
  • What are the utilization values of container mobile houses?

    Apa nilai panggunaan omah seluler kontainer?

    Ing Guangdong, pabrikan omah seluler kontainer wis berkembang paling cepet. Ana hotel sing dirancang lan dibangun dening omah seluler kontainer. Wangun kasebut mirip banget karo kontainer, lan interior duwe rasa unik. Lantai ngisor hotel ditutupi lantai kayu komposit. Th ...
    Waca liyane
  • Container Hotel by the Sea / Holzer Kobler Architekturen+ Kinzo

    Hotel Kontainer ing Segara / Holzer Kobler Architekturen + Kinzo

    63 kontainer 25 meter persegi sing maune digunakake kanggo ngeterake barang ing samodra saiki dikumpulake dadi hotel. Wong sing kepengin lelungan bisa ngimpi ing segara ing kene. Hotel kasebut dununge ing Warnemünde. Amarga nggunakake kontainer barang daur ulang lan lokasi pelabuhan sing unik, ...
    Waca liyane
  • If you want a special house, container transformation is a good choice

    Yen sampeyan pengin omah khusus, transformasi kontainer minangka pilihan sing tepat

    Wadhah kasebut minangka alat komponen sing bisa dimuat nganggo barang sing dikemas utawa ora dibungkus kanggo transportasi, sing trep kanggo dimuat, diundhuh lan diangkut nganggo peralatan mekanik. Iki minangka mukjizat sing paling gedhe sing ditindakake manungsa. Nanging, saliyane transportasi, ...
    Waca liyane