Omah Wadah Majelis

  • 2 Storey Prefabricated Living Home Container House for Office

    2 Wisma Omah Omah Omah sing wis Prefabrikasi kanggo Kantor

    1. Omah Kontainer Omah prefab minangka jinis omah sing ngirit energi lan ramah lingkungan. Umume struktur komposit kayu-waja, sing bisa digabung lan dipasang kanthi fleksibel. Sampeyan bisa milih situs konstruksi lan area konstruksi miturut kabutuhan. Cocog kanggo dununge ing lereng gunung, bukit, padang rumput, lan ara-ara samun. , Kali Riverside. Iki minangka fitur fleksibel lan bisa diganti saka omah prefabrikasi sing wis digunakake para pangguna ing ...
  • 20ft 40ft shipping luxury home Prefabricated container house for sale

    20ft pengiriman 40ft kemewahan omah kontainer Prefabrikasi didol

    1. Rumah Kontainer Container Ngatur layanan sampeyan kanthi kabutuhan, macem-macem pilihan warna kasedhiya miturut pilihan miturut kabutuhan ing kamar, fasilitas kamar mandhi Nyedhiyakake layanan sing cocog miturut kebutuhan sampeyan 2. Rincian Tata letak sing fleksibel: lawang lan jendhela bisa uga kasedhiya disetel ing posisi apa wae, lan partisi njero ruangan bisa disetel ing sumbu horisontal. Tangga dipasang ing njobo. Umur dawa: Kabeh struktur baja ringan diolah ...
  • Container House Movable Prefabricated House for villa,office,public toilet Container House Movable Prefab House container home

    Omah kontainer obah dipindhah kanggo vila, kantor, toilet umum kontainer omah kontainer omah sing bisa dipindhah omah

    1. Omah Kontainer ing kutha tingkat pertama lan nomer loro ing China, akeh kulawarga sing duwe penghasilan murah kena kendala amarga ana masalah omah. Omah kontainer bisa dadi pilihan sing apik kanggo ngatasi tekanan dhuwur saiki babagan rega omah lan oposisi saka akeh kabutuhan sosial. Sanajan mokal yen China ora bisa ngetrapake kabijakan "omah kontainer" ing jangka pendek, paling ora bisa nggunakake cara "omah kontainer" ing sawetara kutha utawa individu ...