Proyek Omah Wadah

Proyek Omah Wadah ing Qatar

Jeneng Proyek: Proyek Kamp Pekerja Rumah Kontainer Assembly of Qatar

Alamat proyek: Qatar

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah kontainer sing bisa dicopot

Area / jumlah: 108 set Omah kontainer sing bisa dicopot

Lapisan bangunan: 2 jubin

Area fungsional utama: Asrama, restoran, toilet, lsp.

Asrama Wadah Paket Kuwait Flat
Proyek Kamp Buruh

Jeneng Proyek: Proyek Kamp Tenaga Kerja Wadhah Kuwait

Alamat proyek: Kuwait

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Jinis: Omah wadhah bungkus rata

Area / jumlahe: 350 set Cepet kumpul omah wadhah sing rata

Lapisan bangunan: 2 jubin

Area fungsional utama: Asrama

Wektu Rampung: 10 dina

Proyek Kantor Wadah Transformasi sing bisa dicopot Arab Saudi

Jeneng Proyek: Proyek Kantor Kontainer Transformasi Arab Saudi sing bisa dicopot

Alamat proyek: Arab Saudi

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah kontainer sing bisa dicopot

Area / jumlah: 30 set Omah kontainer sing bisa dicopot

Lapisan bangunan: 2 jubin

Area fungsional utama: Kantor, akomodasi dll.

Wektu Rampung: 3 dina

Proyek Asrama Kontainer Kontainer Libya

Jeneng Proyek: Proyek Asrama Kontainer Kontainer Libya

Alamat proyek: Libya

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah kontainer sing bisa dicopot

Area / jumlah: 200 set Omah kontainer sing bisa dicopot

Lapisan bangunan: 2 jubin

Area fungsional utama: Asrama

Omah Wadah minangka Proyek Komunitas Warga ing Mauritius

Jeneng Proyek: Omah Wadhah Mauritius minangka Proyek Komunitas Residen

Alamat proyek: Mauritius

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah kontainer sing bisa dicopot

Area / jumlah: 100 set Omah kontainer sing bisa dicopot

Lapisan bangunan: 1 lantai

Area fungsional utama: Komunitas Warga

Unit Wadhah Residen ing Fiji

Jeneng Proyek: Unit Wadah Warga ing Fiji

Alamat proyek: Fiji

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah kontainer sing bisa dicopot

Area / jumlah: 150 set omah kontaner Flat

Lapisan bangunan: 1 lantai

Area fungsional utama: Komunitas Warga

Wisata Wadhah Paket Wisata Desa Wisata ing Vanuatu

Jeneng Proyek: Akomodasi Wadhah Paket Desa Pariwisata ing Vanuatu

Alamat proyek: Vanuatu

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Jinis: Omah Paket Wadah Flat

Area / jumlah: 50 set omah kontaner Flat

Lapisan bangunan: 1 lantai

Area fungsional utama: Akomodasi, Toilet

Tourism Village Flat

Hotel Container Villa ing Malaysia

Jeneng Proyek: Container Villa Hotel ing Malaysia

Alamat proyek: Malaysia

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Jinis: Omah Paket Wadah Flat

Area / jumlah: 20 set omah kontaner Flat

Lapisan bangunan: 1 lantai

Area fungsional utama: Hotel, Villa

Sekolah Desain Eksklusif Kontainer Lantai Lantai 2 ing Vietnam

Jeneng Proyek: Sekolah Desain Eksklusif Kontainer Lantai Loro ing Vietnam

Alamat proyek: Vietnam

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Jinis: Omah Paket Wadah Flat

Area / jumlah: 20 set omah kontaner Flat

Lapisan bangunan: 2 jubin

Area fungsional utama: Sekolah, Kantor, Toilet

cty (1)
cty (2)