Omah Wadah

  • Easily Installing China 20FT Office Folding Container House For Sale

    Gampang Nginstal China 20FT Kantor Wadah Lipat Kantor Kanggo Didol

    PATEN EKSKLUSIF Kontainer sing bisa dilipat nggawe sawetara perbaikan adhedhasar omah kontainer biasa. Bisa dilipat supaya bisa ngirit ruangan nalika diangkut menyang kontainer pengiriman. Kanthi tembung liya, siji 40HQ bisa mbukak kontan lempitan luwih akeh tinimbang kontainer normal (Ukurane 5800x2450x2500mm nalika dilipat). Lan umure luwih dawa tinimbang wadhah bungkus sing rata. Wadah lipat jenis iki biasane digunakake kanggo omah amarga regane regane kompetitif. Ukuran 2500X5800X255 ...
  • Extended Foldable Prefab Container Homes folding prefabricated house

    Omah Wadah Prefab Lipat sing Dipanjangake melu omah prefabrikasi

    1. Lipat Kontainer PATEN EKSKLUSIF Rumah jenis kontainer lipat iki dirancang ing taun 2010. Salah sawijining pelanggan pengin sawetara kamp tenaga kerja. Dheweke ngandhani yen biaya tenaga kerja ing negarane akeh banget, lan dheweke ora duwe pengalaman nginstal bangunan. Dadi, kita ngrancang omah iki kanggo dheweke. Omah lempitan bisa dilipat lan dibukak kaping pirang-pirang, lan bisa gampang dipasang ing portabilitas 10 menit. Wadhah lempitan prefabrikasi digawe saka struktur baja ringan lan panel sandwich ...
  • New Style Prefab Folding Furnished Container House Tiny House

    Gaya Wadah Prefab Gaya Anyar Omah Wadah Lengkap

    1.Lipat Kontainer PATEN EKSKLUSIF Ruang kontainer lipat yaiku isolasi swara, geni, anti banyu, tahan pasir, tahan angin lan shockproof lan karakteristik liyane. Bisa urip kanthi sementara utawa permanen. Bisa digunakake kanggo Kantor, ruang sinau ruangan panyimpenan lan bingkai baja galvanis tahan lama lan anti korosif, tembok lan atap panel sandwich baja warna, apik kanggo insulasi, bisa uga digunakake ing ara-ara samun, suket, salju-berg, pinggir laut, mesthine kudu kabeh-weath ...
  • Expandable Container House Kits Prefab Home Luxury for Living

    Kit Wadhah Container Kit Prefab Omah Mewah kanggo Urip

    1. Omah Kontainer sing ora bisa diunggahake Omah kontainer sing bisa diupgrade bisa dipindhah kanthi asring, sing luwih penting, papan sing amba kanggo urip seluler. Wis rampung sawise ditambahi, ukurane udakara37 omah modular sing populer, meter persegi, udakara kira-kira 2,5 sing digawe saka waja waja las sing ditutup. Kanthi bingkai lan windows sandwich terisolasi lan lawang sing dirancang lan panel. Kita nawakake macem-macem solusi: kanthi pas, iku tor sing akeh digunakake kanggo klien. Bisa kosong ing njero, omah liburan, ...
  • 2 Min PrefabricatedPrefab Flat Pack Tiny Portable Mobile Garden Readymade Wooden Foldable Folding Container CabinOfficeHouse

    2 Min PrefabrikasiPrefab Flat Pack Mini Mobile Portable Readymade Wooden Foldable Lipat Wadah KabinOfficeHouse

    Kontainer sing bisa dilipat wis nggawe sawetara perbaikan adhedhasar omah kontainer biasa. Bisa dilipat supaya bisa ngirit ruangan nalika diangkut menyang kontainer pengiriman. Kanthi tembung liya, siji 40HQ bisa mbukak kontan lempitan luwih akeh tinimbang kontainer normal (Ukurane 5800x2450x2500mm nalika dilipat). Lan umure luwih dawa tinimbang wadhah bungkus sing rata. Wadah lipat jenis iki biasane digunakake kanggo omah amarga regane regane kompetitif.
  • 40Ft Luxury 2Bedroom Container Homes Prefab Flat Pack Container Houses

    40Ft Luxury 2Bedroom Container Omah Prefab Flat Pack Container Omah

    1.Flat Pack Container house 1. Digawe dening lantai prefab, tembok, atap lan prabot omah 2.Digunakake kanggo ruang rapat, akomodasi, toilet, restoran, penyimpanan, carport 3. Sawetara unit unit bisa digabungake supaya bisa entuk omah sing luwih gedhe utawa luwih dhuwur. 4. Wektu bangunan sing luwih cekak lan ngirit luwih akeh biaya tenaga kerja 5. Siji omah 6 * 2m bisa dibangun dening 2 buruh sajrone 30 menit. 6. Ngirit luwih akeh, siji wadhah 40ft bisa ngemot 8 unit 7. Ngirit ruangan, Bisa dilipat ing stok yen ora ana gunane. 8. Bisa digunakake bunder kanggo macem-macem ...
  • Factory Prices Container House Fully Assembled Modular Double Bedroom Prefab House

    Harga Pabrik Wadah Omah Omah Prefab Kamar Tidur Double Modul

    1.Flat Pack Container house Wadah kontainer flat nawakake solusi tanpa wates ing situs komersial, omah modular, aplikasi militer utawa medis, papan perlindungan bencana alam utawa kanggo pangembangan acara turis, budaya utawa pendhidhikan. Spesifikasi barang bingkai baja komentar Outside : 5950mm * 3000mm * 2800mm Inner : 5800mm * 2800mm * 2500mm Bolts sambungan lan panel atap Las 0.45ppgi kaca isolasi wol 40kg / m3 celing panel 0.45ppgi ...
  • Flat Pack Container House Modular Restaurant Buildings Prefab Shipping Container House Mobile House

    Flat Pack Container House Bangunan Restoran Modular Prefab Shipping Container House Mobile House

    1.Flat Pack Container house 1. Digawe dening lantai prefab, tembok, atap lan prabot omah 2.Digunakake kanggo ruang rapat, akomodasi, toilet, restoran, penyimpanan, carport 3. Sawetara unit unit bisa digabungake supaya bisa entuk omah sing luwih gedhe utawa luwih dhuwur. 4. Wektu bangunan sing luwih cekak lan ngirit luwih akeh biaya tenaga kerja 5. Siji omah 6 * 2m bisa dibangun dening 2 buruh sajrone 30 menit. 6. Ngirit luwih akeh, siji wadhah 40ft bisa ngemot 8 unit 7. Ngirit ruangan, Bisa dilipat ing stok yen ora ana gunane. 8. Bisa digunakake bunder kanggo macem-macem ...
  • China Prefab modular homes house porta cabin  casa , australia 20ft and 40 ft foldable expandable container house for sale

    China Prefab omah modular omah porta kabin casa, australia 20ft lan 40 ft bisa dilipat omah kontainer sing bisa didol

    1. Omah Kontainer sing ora bisa diunggahake 1) Bisa digunakake minangka asrama, rumah sakit sementara, toilet, kantor, kamar panyimpenan, lsp. 2) Bisa diinstal kanthi cepet, dipasang kanthi bolt kanthi intensitas dhuwur. 3) Bisa digunakake bola-bali kanthi umur luwih saka 15 taun. 4) Kanthi struktur sing wis disegel lan dipercaya, tahan banyu, tahan geni, tahan lembab lan anti korosif. 5) Kanthi fasilitas dhukungan kayata wastafel, shower, AC, soket, lan liya-liyane. Pilihan Warna sing Beda ...
  • New Portable 20ft prefab expandable tiny container house(Bathroom, kitchen) prefab houses for sales

    Prefab Portable 20ft sing anyar sing bisa diupgrade omah kontainer cilik (Kamar Mandi, pawon) didol

    1. Omah kontainer sing bisa diunggahake 20ft / 40 ft omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kanthi cepet Steel Frame 2.5-3.0 mm kolom baja lan balokWarna biasane putih, warna RAL liyane kasedhiya. Panel Dinding / Atap 50/75 mm EPS / wol rock / panel sandwich PU Lantai papan Mgo + lantai PVC kanthi warna sing beda kanggo milih Window Window kaca mengkilap Ganda, GRATIS layar mabur minangka pintu paduan Magnetik Titanium Door / lawang kayu / Pintu geser PVC Pancuran Mandi, Kursi T ...
  • 2 Storey Prefabricated Living Home Container House for Office

    2 Wisma Omah Omah Omah sing wis Prefabrikasi kanggo Kantor

    1. Omah Kontainer Omah prefab minangka jinis omah sing ngirit energi lan ramah lingkungan. Umume struktur komposit kayu-waja, sing bisa digabung lan dipasang kanthi fleksibel. Sampeyan bisa milih situs konstruksi lan area konstruksi miturut kabutuhan. Cocog kanggo dununge ing lereng gunung, bukit, padang rumput, lan ara-ara samun. , Kali Riverside. Iki minangka fitur fleksibel lan bisa diganti saka omah prefabrikasi sing wis digunakake para pangguna ing ...
  • 20ft 40ft shipping luxury home Prefabricated container house for sale

    20ft pengiriman 40ft kemewahan omah kontainer Prefabrikasi didol

    1. Rumah Kontainer Container Ngatur layanan sampeyan kanthi kabutuhan, macem-macem pilihan warna kasedhiya miturut pilihan miturut kabutuhan ing kamar, fasilitas kamar mandhi Nyedhiyakake layanan sing cocog miturut kebutuhan sampeyan 2. Rincian Tata letak sing fleksibel: lawang lan jendhela bisa uga kasedhiya disetel ing posisi apa wae, lan partisi njero ruangan bisa disetel ing sumbu horisontal. Tangga dipasang ing njobo. Umur dawa: Kabeh struktur baja ringan diolah ...