Stasiun Cuci Tangan

  • Factory Direct Export Large Capacity Light Weight Pre-engineered Automotive Portable Hand Wash Station

    Pabrik Langsung Ekspor Kapasitas Cahaya Berat Badan Stasiun Tangan Cuci Otomotif Pra-rekayasa

    1. Stasiun Cuci Tangan Generasi kaping telu nambah rodha: 1) tunyuk tutup ing tank sampah kanggo nyambung menyang pipa. 2). kanthi papan ndhuwur ing tank sampah kanggo nyelehake dispenser lan kothak kertas. 3) .bisa digunakake wong loro sekaligus. 4) .kanggo rodha ing wadhah sampah supaya gampang digawa. 2.Detail 3.Proyek 4.Paket Yen pelanggan ora duwe syarat khusus, kita bakal ngemas miturut cara kemasan biasa; yen sampeyan pengin ganti dadi ...
  • HDPE Plastic Portable hand wash station for out door events

    Stasiun ngumbah tangan Plastik HDPE Plastik kanggo acara metu

    1. Stasiun Tangan Cuci Generasi katelu nambah rodha: Layanan: 1.24jam Layanan online siji-siji kanggo nggawe dhukungan sing efisien. 2. Tim insinyur instalasi profesional ing situs sing kasedhiya kanggo negara manca. 3. Coba resepsi pelanggan saka pesenan hotel menyang pabrik. 4. Perawatan sing apik banget saka konfirmasi pesanan nganti pangiriman produk. 2.Rincian 3.Proyek 4.Paket 5.Aplikasi 6.FAQ
  • Outdoor Washing Hand Plastic Sink and Movable Hand Wash Stations

    Tenggelam Plastik Tangan Cuci Ruangan lan Stasiun Cuci Tangan sing Bisa Dipindhah

    1. Stasiun Cuci Tangan Generasi katelu nambah rodha: 1. Kanthi teknologi rotomolding, ngumbah tangan kuwat banget lan awet. 2. Tangki banyu resik lan tangki banyu limbah bisa disambungake utawa dipisahake. 3. Ukuran cilik lan bobot entheng, gampang digawa. 2. Rincian 3.Proyek 4.Packing 5. Aplikasi Aplikasi: Rumah Sakit, Klinik, Taman Luar Ruangan, Pameran, Papan-papan Umum, Keuntungan Kulawarga: Eksistensi independen lan deft banget, duwe 2 independen ...
  • plastic portable sink HDPE hand wash station for outdoor event

    plastik wastafel portebel stasiun cuci tangan HDPE kanggo acara outdoor

    1. Stasiun Tangan Cuci Kita minangka pemasok stasiun cuci tangan paling gedhe ing China Mobile. Kita wis diadegake sajrone 12 taun kanthi luwih saka 5.000 kasus ing luar negeri. Layanan kalebu: jamban portebel; stasiun cuci tangan house omah kontaienr; omah modular lan liya-liyane. Kita bisa ngatasi kabeh kabutuhan! Bahan: Ukuran HDPE: 800mm * 470mm * 1360mm Bobot: 35kgs Tipe toilet: N / Kapasitas Independen: Kapasitas tangki limbah 85L Kapasitas: 90L fasilitas cuci tangan YES Transportasi: 51 unit / 20GP ...