Gudang Struktur Baja

Proyek Bangunan Struktur Baja Playground Kids Arab

Jeneng Proyek: Bangunan Struktur Baja Playground Kids Arab

Alamat proyek: Arab

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Jinis: Bangunan Struktur Baja

Area / jumlah: 4500㎡

Lapisan bangunan: 4 lantai

Proyek Bangunan Struktur Baja Pusat Ritel Selandia Baru
Jeneng Proyek: Bangunan Struktur Baja Pusat Ritel
Alamat proyek: Selandia Baru
Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.
Jinis: Bangunan Struktur Baja
Area / jumlah: 2000㎡
Lapisan bangunan: 1 lantai
Kauntungan: Kita duwe rencana sing apik kanggo kabeh karya kalebu desain, transportasi, lan konstruksi ing lokasi. Kita nyedhiyakake gambar dhasar instalasi sing rinci, lan sijine rong lapisan cat ing balok baja, kanggo ngiyatake fungsi anti karat.

Proyek Lokakarya Pangolahan Struktur Baja Australia

Jeneng Proyek: Proyek Lokakarya Pangolahan Struktur Baja Australia

Alamat proyek: Australia

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co. Ltd.

Jinis: Lokakarya Pangolahan Struktur Baja
Area / jumlah: 2800㎡

Lapisan bangunan: 1 lantai

Proyek Warehouse Supermarket Cabang USA AHISON
Jeneng Proyek: Proyek Gudang Supermarket Cabang USA AHISON
Alamat proyek: USA
Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.
Jinis: Gudang Struktur Baja
Area / jumlah: 4300㎡
Lapisan bangunan: 1 lantai
Desain: Amarga sarat karo pelanggan kanggo pencocokan warna kabeh bangunan, tim kami nggawe warna panel tembok lan nggunakake strip hias kanggo ngasi windows sing tetep.

Proyek Gudang Logistik Thailand
Jeneng Proyek: Proyek Werehouse Logistics Thailand
Alamat proyek: Thailand
Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.
Jinis: Gudang Struktur Baja
Area / jumlah: Liwat 10.000 sq.m
Desain: Atap slope minangka bagean rumit saka bangunan struktur baja iki, utamane ing tahap pembuatan, tim teknisi VANHE luwih akeh wektu kanggo nggarap sikap kanggo mesthekake akurasi posisi.