Gudang Struktur Baja

  • Fast Assembled Prefab Building Construction Steel Structural Warehouse

    Gudang Struktur Baja Bangunan Prefab Cepet

    1. Gudang Bangunan Disesuaikan Warehouse yen sampeyan duwe gambar lan spesifikasi teknik, welcome ngirim menyang kita kapan wae. Tujuane ora mung kanggo nyediakake bangunan struktur baja berkualitas tinggi, nanging uga njaga hubungan pribadi lan profesional karo saben pelanggan. Ora preduli sepira gedhene utawa cilik sarat sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo memenuhi permintaan sampeyan. Layanan mandeg saka desain, pabrik, dikirim menyang instalasi lan sawise layanan. 1.Kami saged damel kanthi ketat miturut ...
  • Gable frame light metal building prefabricated industrial steel structure warehouse

    Bangunan struktur logam ringan bingkai sing bisa dipasang ing gudang struktur baja industri prefabrikasi

    1.Sistem Bangunan ● Keandalan kerja baja sing luwih dhuwur. Suwene nggunakake wektu nganti 50 taun. ● Struktur baja kena pengaruh, stabil lan bobot anti-gempa sing entheng entheng. ● Struktur baja digunakake kanggo tingkat industrialisasi sing luwih dhuwur. ● Struktur baja bisa dipasang kanthi cepet lan akurat, ngirit wektu lan ngirit tenaga kerja. ● Ruang interior sing gedhe kanggo struktur baja utawa bingkai baja, jembar maks saka struktur baja prefab bisa nganti 80 meter. ● Bisa uga nyebabake struktur penyegelan. ● ayu ...
  • Low price Metal building construction design large span single two story steel structure warehouse building

    Rega konstruksi logam bangunan murah regane bangunan gudang konstruksi baja tingkat loro

    1. Instalasi Struktur baja jinis anyar luwih trep kanggo dipasang, 2.000 meter persegi bisa dirampungake sajrone 1 minggu karo 5 wong buruh. 1) Bingkai baja utama (struktur) kabeh dihubungake karo bolt kekuatan tinggi, ora perlu las ing situs. Instalasi padha karo blok bangunan. (2) Sakabehe 2 jinis purlins bakal digunakake ing atap lan tembok Struktur Baja kita. (paling ora ana 4 jinis purlins sing bakal digunakake ing atap lan tembok kanthi pabrik liyane ...