Proyek Omah Prefabrikasi

Proyek Rumah Prefabrikasi K ing Vietnam

Jeneng Proyek: Proyek Omah K Prefabrikasi ing Vietnam

Alamat proyek: Vietnam

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah Panel Sandwich

Area / jumlah: 4500㎡

Lapisan bangunan: 2 jubin

Area fungsional utama: Asrama, toilet, pawon, kantor, ruang rekreasi lsp.

Omah Prefab Fireproof Kanggo Akomodasi ing Arab Saudi

Jeneng Proyek: Omah Prefab Api kanggo Akomodasi ing Arab Saudi

Alamat proyek: Arab Saudi

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah Panel Sandwich

Area / jumlah: 6300㎡

Lapisan bangunan: 2 jubin

Desain: Amarga wektu konstruksi cekak lan area sing amba, kita ngrancang pabrikan seragam lan ngemot bahan sing disetel kanthi nyetel kanggo nyuda biaya wektu sabisa.

Bangunan Asrama Prefabrikasi ing Proyek Qatar

Jeneng Proyek: Bangunan Asrama Prefabrikasi ing Proyek Qatar

Alamat proyek: Qatar

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah Panel Sandwich

Area / jumlah: 5000㎡

Lapisan bangunan: 2 jubin

Desain: Cocog kanggo bangunan asrama lan asrama. Dheweke duwe kapasitas luwih saka 1000 wong ora preduli kanggo urip utawa nyambut gawe. Yaiku kalebu kantor, asrama, pawon, jedhing, kamar rekreasi lan liya-liyane.