FAQS

9
Regane opo

Produk sing beda-beda cocog karo rega sing beda-beda, kita bakal menehi rega paling apik, kita minangka pabrik asli.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita ndhukung layanan conto, lan pesenan minimal uga bisa ditindakake.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Wektu pangiriman produk standar umume sajrone 7 dina, lan produk sing disesuaikan butuh udakara 15 dina. Jumlah produk uga bakal nemtokake wektu pangiriman.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
Setoran 30% sadurunge, saldo 70% karo salinan B / L.

Apa garansi produk?

1 taun, yen dadi masalah kita, kita bisa ganti komponen kanthi gratis. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi, kabeh proses bakal diwenehake menyang pelanggan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Ngangkut barang laut minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing bisa ditrapake mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pengin kerja sama kita?