• bureau
  • ce
  • ul
  • international
  • iso
  • sgs

Produk sing Ditampilake

Proyek Paling Anyar Kami

Sapa Kita

Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd didegaké ing 2011, minangka salah sawijining struktur baja paling modern lan pabrikan omah prefabrikasi ing sisih kidul China. Kanthi luwih saka 8,000 lokakarya meter persegi lan tim teknis sing kuwat, kalebu 150 karyawan lan 20 desainer profesional lan insinyur sing duwe pengalaman apik ing lapangan.

Kita entuk pasokan mandeg wiwit desain, produksi, konstruksi nganti pemasaran. Vanhe nyedhiyakake akeh produk praktis, kayata gudang, bengkel, omah unggas, omah kontainer, lan macem-macem jinis panel sandwich lsp.

  • Dongguan Vanhe Modular House Limited

Sertifikat

Kita wis dianugerahi sertifikat CE, IS09001, ISO14001, BV, TUV lan SGS

Certificate