Omah Paket Wadhah Flat

  • 40Ft Luxury 2Bedroom Container Homes Prefab Flat Pack Container Houses

    40Ft Luxury 2Bedroom Container Omah Prefab Flat Pack Container Omah

    1.Flat Pack Container house 1. Digawe dening lantai prefab, tembok, atap lan prabot omah 2.Digunakake kanggo ruang rapat, akomodasi, toilet, restoran, penyimpanan, carport 3. Sawetara unit unit bisa digabungake supaya bisa entuk omah sing luwih gedhe utawa luwih dhuwur. 4. Wektu bangunan sing luwih cekak lan ngirit luwih akeh biaya tenaga kerja 5. Siji omah 6 * 2m bisa dibangun dening 2 buruh sajrone 30 menit. 6. Ngirit luwih akeh, siji wadhah 40ft bisa ngemot 8 unit 7. Ngirit ruangan, Bisa dilipat ing stok yen ora ana gunane. 8. Bisa digunakake bunder kanggo macem-macem ...
  • Factory Prices Container House Fully Assembled Modular Double Bedroom Prefab House

    Harga Pabrik Wadah Omah Omah Prefab Kamar Tidur Double Modul

    1.Flat Pack Container house Wadah kontainer flat nawakake solusi tanpa wates ing situs komersial, omah modular, aplikasi militer utawa medis, papan perlindungan bencana alam utawa kanggo pangembangan acara turis, budaya utawa pendhidhikan. Spesifikasi barang bingkai baja komentar Outside : 5950mm * 3000mm * 2800mm Inner : 5800mm * 2800mm * 2500mm Bolts sambungan lan panel atap Las 0.45ppgi kaca isolasi wol 40kg / m3 celing panel 0.45ppgi ...
  • Flat Pack Container House Modular Restaurant Buildings Prefab Shipping Container House Mobile House

    Flat Pack Container House Bangunan Restoran Modular Prefab Shipping Container House Mobile House

    1.Flat Pack Container house 1. Digawe dening lantai prefab, tembok, atap lan prabot omah 2.Digunakake kanggo ruang rapat, akomodasi, toilet, restoran, penyimpanan, carport 3. Sawetara unit unit bisa digabungake supaya bisa entuk omah sing luwih gedhe utawa luwih dhuwur. 4. Wektu bangunan sing luwih cekak lan ngirit luwih akeh biaya tenaga kerja 5. Siji omah 6 * 2m bisa dibangun dening 2 buruh sajrone 30 menit. 6. Ngirit luwih akeh, siji wadhah 40ft bisa ngemot 8 unit 7. Ngirit ruangan, Bisa dilipat ing stok yen ora ana gunane. 8. Bisa digunakake bunder kanggo macem-macem ...