Omah Lipat Wadah

  • Easily Installing China 20FT Office Folding Container House For Sale

    Gampang Nginstal China 20FT Kantor Wadah Lipat Kantor Kanggo Didol

    PATEN EKSKLUSIF Kontainer sing bisa dilipat nggawe sawetara perbaikan adhedhasar omah kontainer biasa. Bisa dilipat supaya bisa ngirit ruangan nalika diangkut menyang kontainer pengiriman. Kanthi tembung liya, siji 40HQ bisa mbukak kontan lempitan luwih akeh tinimbang kontainer normal (Ukurane 5800x2450x2500mm nalika dilipat). Lan umure luwih dawa tinimbang wadhah bungkus sing rata. Wadah lipat jenis iki biasane digunakake kanggo omah amarga regane regane kompetitif. Ukuran 2500X5800X255 ...
  • Extended Foldable Prefab Container Homes folding prefabricated house

    Omah Wadah Prefab Lipat sing Dipanjangake melu omah prefabrikasi

    1. Lipat Kontainer PATEN EKSKLUSIF Rumah jenis kontainer lipat iki dirancang ing taun 2010. Salah sawijining pelanggan pengin sawetara kamp tenaga kerja. Dheweke ngandhani yen biaya tenaga kerja ing negarane akeh banget, lan dheweke ora duwe pengalaman nginstal bangunan. Dadi, kita ngrancang omah iki kanggo dheweke. Omah lempitan bisa dilipat lan dibukak kaping pirang-pirang, lan bisa gampang dipasang ing portabilitas 10 menit. Wadhah lempitan prefabrikasi digawe saka struktur baja ringan lan panel sandwich ...
  • New Style Prefab Folding Furnished Container House Tiny House

    Gaya Wadah Prefab Gaya Anyar Omah Wadah Lengkap

    1.Lipat Kontainer PATEN EKSKLUSIF Ruang kontainer lipat yaiku isolasi swara, geni, anti banyu, tahan pasir, tahan angin lan shockproof lan karakteristik liyane. Bisa urip kanthi sementara utawa permanen. Bisa digunakake kanggo Kantor, ruang sinau ruangan panyimpenan lan bingkai baja galvanis tahan lama lan anti korosif, tembok lan atap panel sandwich baja warna, apik kanggo insulasi, bisa uga digunakake ing ara-ara samun, suket, salju-berg, pinggir laut, mesthine kudu kabeh-weath ...
  • 2 Min PrefabricatedPrefab Flat Pack Tiny Portable Mobile Garden Readymade Wooden Foldable Folding Container CabinOfficeHouse

    2 Min PrefabrikasiPrefab Flat Pack Mini Mobile Portable Readymade Wooden Foldable Lipat Wadah KabinOfficeHouse

    Kontainer sing bisa dilipat wis nggawe sawetara perbaikan adhedhasar omah kontainer biasa. Bisa dilipat supaya bisa ngirit ruangan nalika diangkut menyang kontainer pengiriman. Kanthi tembung liya, siji 40HQ bisa mbukak kontan lempitan luwih akeh tinimbang kontainer normal (Ukurane 5800x2450x2500mm nalika dilipat). Lan umure luwih dawa tinimbang wadhah bungkus sing rata. Wadah lipat jenis iki biasane digunakake kanggo omah amarga regane regane kompetitif.