Babagan Kita

sadfgh2

Dongguan Vanhe Modular House Limited

khusus ing Desain, Manufaktur, Pemasaran lan Konstruksi omah prefabrikasi. Madeg ing taun 2012, DONGGUAN CITY, terus nggawe terobosan lan saiki wis dadi penyedia jasa konstruksi lan layanan Tiongkok paling gedhe kanthi teknologi canggih ing omah prefabrikasi.
Kanthi tim sing kerja sregep lan swasana kerja sing harmoni, produk kami luwih sampurna lan macem-macem, ora mung penampilan sing apik, nanging uga praktis ing pirang-pirang wilayah. Kita entuk pasokan mandeg wiwit desain, produksi, konstruksi nganti pemasaran.

Nganti saiki, VANHE wis sukses nyedhiyakake ewonan proyek omah prefabrikasi ing luwih saka 100 negara, kalebu perencanaan kemah, desain bangunan, produksi industri omah, transportasi, instalasi ing lokasi, dekorasi interior, fasilitas kemah, lsp. VANHE entuk pujian saka klien kanthi kualitas produk sing apik banget, teknologi konstruksi sing luar biasa lan layanan purna jual sing perhatian. Amarga wis pengalaman puluhan taun ing pambangunan omah prefabriasi uga akumulasi kabijakan, undang-undang, adat istiadat, budaya lan iklim sing beda-beda sing nyebabake proyek kasebut ditindakake kanthi lancar, VANHE wis dadi pimpinan omah konstruksi prefabrikasi Cina kanggo pabrik Cina lan dadi panyedhiya pilihan Perusahaan Konstruksi Tionghoa kanthi skala kondhang.

Foto ing sisih tengen minangka sawetara proyek sing wis kita kerja bareng ing saindenging jagad iki. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa ngeklik kanggo ndeleng

Kanggo apa sing wis digayuh, VANHE durung marem. Iki mesthi semangat banget kanggo sinau, penting banget karo strategi pembangunan lan ijol-ijolan sing berkelanjutan lan sinau kanthi aktif karo kanca-kanca sing internasional lan kondhang. Wiwit taun 2012 nganti saiki, wiwit lair ora umum nganti tumeka jaman saiki, wiwit wiwitan nganti tumuju pembangunan, masarakat VANHE nggawe dalan sing ora biasa kanthi inovasi lan pangembangan. Nanging integritas bakal dadi komitmen tulus kanggo pelanggan. Kajaba iku, iku minangka jiwa perusahaan.

Wolung taun harmoni mbangun kekaisaran lan integritas abad nggawe keunggulan. VANHE, operator pesawat industri perumahan terpadu Tiongkok, bakal terus memimpin pangembangan industri lan nulis bab anyar perusahaan kasebut.

Mobile Toilet (3)