Produk

  • Easily Installing China 20FT Office Folding Container House For Sale

    Gampang Nginstal China 20FT Kantor Wadah Lipat Kantor Kanggo Didol

    PATEN EKSKLUSIF Kontainer sing bisa dilipat nggawe sawetara perbaikan adhedhasar omah kontainer biasa. Bisa dilipat supaya bisa ngirit ruangan nalika diangkut menyang kontainer pengiriman. Kanthi tembung liya, siji 40HQ bisa mbukak kontan lempitan luwih akeh tinimbang kontainer normal (Ukurane 5800x2450x2500mm nalika dilipat). Lan umure luwih dawa tinimbang wadhah bungkus sing rata. Wadah lipat jenis iki biasane digunakake kanggo omah amarga regane regane kompetitif. Ukuran 2500X5800X255 ...
  • Fast Assembled Prefab Building Construction Steel Structural Warehouse

    Gudang Struktur Baja Bangunan Prefab Cepet

    1. Gudang Bangunan Disesuaikan Warehouse yen sampeyan duwe gambar lan spesifikasi teknik, welcome ngirim menyang kita kapan wae. Tujuane ora mung kanggo nyediakake bangunan struktur baja berkualitas tinggi, nanging uga njaga hubungan pribadi lan profesional karo saben pelanggan. Ora preduli sepira gedhene utawa cilik sarat sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo memenuhi permintaan sampeyan. Layanan mandeg saka desain, pabrik, dikirim menyang instalasi lan sawise layanan. 1.Kami saged damel kanthi ketat miturut ...
  • Gable frame light metal building prefabricated industrial steel structure warehouse

    Bangunan struktur logam ringan bingkai sing bisa dipasang ing gudang struktur baja industri prefabrikasi

    1.Sistem Bangunan ● Keandalan kerja baja sing luwih dhuwur. Suwene nggunakake wektu nganti 50 taun. ● Struktur baja kena pengaruh, stabil lan bobot anti-gempa sing entheng entheng. ● Struktur baja digunakake kanggo tingkat industrialisasi sing luwih dhuwur. ● Struktur baja bisa dipasang kanthi cepet lan akurat, ngirit wektu lan ngirit tenaga kerja. ● Ruang interior sing gedhe kanggo struktur baja utawa bingkai baja, jembar maks saka struktur baja prefab bisa nganti 80 meter. ● Bisa uga nyebabake struktur penyegelan. ● ayu ...
  • Low price Metal building construction design large span single two story steel structure warehouse building

    Rega konstruksi logam bangunan murah regane bangunan gudang konstruksi baja tingkat loro

    1. Instalasi Struktur baja jinis anyar luwih trep kanggo dipasang, 2.000 meter persegi bisa dirampungake sajrone 1 minggu karo 5 wong buruh. 1) Bingkai baja utama (struktur) kabeh dihubungake karo bolt kekuatan tinggi, ora perlu las ing situs. Instalasi padha karo blok bangunan. (2) Sakabehe 2 jinis purlins bakal digunakake ing atap lan tembok Struktur Baja kita. (paling ora ana 4 jinis purlins sing bakal digunakake ing atap lan tembok kanthi pabrik liyane ...
  • China best supplier steel frame layer egg chicken cage poultry farm construction house design for sale in Kenya

    China paling apik desain baja bingkai lapisan endhog kandhang pitik desain omah konstruksi unggas kanggo didol ing Kenya

    1. Omah unggas Vanhe Modular House Co., Ltd minangka pabrikan profesional struktur baja ing China. Desain, pasokan & instal bangunan struktur baja (lokakarya struktur baja, bangunan gudang struktur baja, hangar struktur baja), kanthi sertifikasi ISO9001, SGS lan CE, pengalaman 20 + taun, 90+ negara sing diekspor: Ethiopia, Tanzania, Nigeria, Afrika Selatan, Algeria, Dubai, Arab Saudi, Thailand, Australia, Prancis, Jerman lsp. Ing saindenging jagad. Struktur kustom ...
  • Hot Sale Large Metal Modern Rain Resistance Steel Structure Chicken Home Poultry House Cow Farm Building

    Hot Jual Struktur Baja Modern Resistansi Udan Modern Logam Ayam Omah Omah Omah Omah Bangunan Sapi

    1.VANHE Poultry House Vanhe Modular House Co., Ltd minangka pabrikan profesional struktur baja ing China. Desain, pasokan & instal bangunan struktur baja (lokakarya struktur baja, bangunan gudang struktur baja, hangar struktur baja), kanthi sertifikasi ISO9001, SGS lan CE, pengalaman 20 + taun, 90+ negara sing diekspor: Ethiopia, Tanzania, Nigeria, Afrika Selatan, Algeria, Dubai, Arab Saudi, Thailand, Australia, Prancis, Jerman lsp. Ing saindenging jagad. Anggere sampeyan bisa ...
  • low cost prefabricated steel structure house goat shed poultry farm design

    omah struktur baja prefabrikasi murah wedhus desain peternakan unggas

    1.VANHE Poultry House Vanhe Modular House Co., Ltd minangka pabrikan profesional struktur baja ing China. Desain, pasokan & instal bangunan struktur baja (lokakarya struktur baja, bangunan gudang struktur baja, hangar struktur baja), kanthi sertifikasi ISO9001, SGS lan CE, pengalaman 20 + taun, 90+ negara sing diekspor: Ethiopia, Tanzania, Nigeria, Afrika Selatan, Algeria, Dubai, Arab Saudi, Thailand, Australia, Prancis, Jerman lsp. Ing saindenging jagad. 1). Umume ...
  • China Prefabricated Bathroom Design Outdoor Portable Toilets Mobile Shower Room

    Desain Kamar Mandi Prefabrikasi China Toilet Portable ruangan Mobile Shower

      1. Toilet Portabel Toilet Mobile Toilet Portabel Prefab yaiku struktur pigura sing kasusun saka baja las. Umume, sisih ngisor dipasang nganggo baja saluran utawa balok-balok, lan kolom kasebut digawe saka baja persegi. Bahan tembok digawe saka piring baja warna, baja kaca, stainless steel, lan piring ukiran logam. Toilet portebel iku entheng, panggunaane gampang, rupane apik. Toilet prefab minangka fasilitas interior kanthi alat tutup, wastafel, kipas ...
  • Easy install portable public toilet EPS sandwich madecheap mobile wc toilet sanitary

    Gampang nginstal toilet umum EPS sandwich madecheap mobile wc toilet sanitary

    1. Toilet Mobile Toilet Toilet Portable Toilet portabel mangan akeh diselehake ing area umum ruangan, kayata dalan kutha, taman, resort wisata, bengkel, gudang, lsp. Toilet portebel gampang lan bisa nyukupi kabutuhane saben dinane. Kanthi katon anggun, bangunan ing sakiwa tengene katon apik banget. Jedhing portofolio ngirit energi, ramah lingkungan lan praktis. Ukuran Siji kamar: 1.1.1MX1.1MX2.3Dua kamar: 1.1.1MX2.2MX2.3H Telung kamar: 1.1.1MX3.3MX2.3H Gaya Jamban Toilet / Lungguh Toile ...
  • Wholesale Cheap Price Portable Chemical Toilet Mobile Movable Portable Toilet Cabin Movable Toilets For Sale

    Toilet Kimia Portabel Murah Toilet Kimia Alih, Toilet Movable Movable, Didol

    1. Toilet Mobile Toilet Toilet Portable Toilet portabel mangan akeh diselehake ing area umum ruangan, kayata dalan kutha, taman, resort wisata, bengkel, gudang, lsp. Toilet portebel gampang lan bisa nyukupi kabutuhane saben dinane. Kanthi katon anggun, bangunan ing sakiwa tengene katon apik banget. Jedhing portofolio ngirit energi, ramah lingkungan lan praktis. 2. Rincian Luwih WARNA LAN TOILET LEBIH LANJUT BISA CUSTOMIZED. 3.Keuntungan 1. Desain khusus: Sampeyan bisa ...
  • Extended Foldable Prefab Container Homes folding prefabricated house

    Omah Wadah Prefab Lipat sing Dipanjangake melu omah prefabrikasi

    1. Lipat Kontainer PATEN EKSKLUSIF Rumah jenis kontainer lipat iki dirancang ing taun 2010. Salah sawijining pelanggan pengin sawetara kamp tenaga kerja. Dheweke ngandhani yen biaya tenaga kerja ing negarane akeh banget, lan dheweke ora duwe pengalaman nginstal bangunan. Dadi, kita ngrancang omah iki kanggo dheweke. Omah lempitan bisa dilipat lan dibukak kaping pirang-pirang, lan bisa gampang dipasang ing portabilitas 10 menit. Wadhah lempitan prefabrikasi digawe saka struktur baja ringan lan panel sandwich ...
  • New Style Prefab Folding Furnished Container House Tiny House

    Gaya Wadah Prefab Gaya Anyar Omah Wadah Lengkap

    1.Lipat Kontainer PATEN EKSKLUSIF Ruang kontainer lipat yaiku isolasi swara, geni, anti banyu, tahan pasir, tahan angin lan shockproof lan karakteristik liyane. Bisa urip kanthi sementara utawa permanen. Bisa digunakake kanggo Kantor, ruang sinau ruangan panyimpenan lan bingkai baja galvanis tahan lama lan anti korosif, tembok lan atap panel sandwich baja warna, apik kanggo insulasi, bisa uga digunakake ing ara-ara samun, suket, salju-berg, pinggir laut, mesthine kudu kabeh-weath ...