Omah Wadah sing Bisa Diperluas

  • Expandable Container House Kits Prefab Home Luxury for Living

    Kit Wadhah Container Kit Prefab Omah Mewah kanggo Urip

    1. Omah Kontainer sing ora bisa diunggahake Omah kontainer sing bisa diupgrade bisa dipindhah kanthi asring, sing luwih penting, papan sing amba kanggo urip seluler. Wis rampung sawise ditambahi, ukurane udakara37 omah modular sing populer, meter persegi, udakara kira-kira 2,5 sing digawe saka waja waja las sing ditutup. Kanthi bingkai lan windows sandwich terisolasi lan lawang sing dirancang lan panel. Kita nawakake macem-macem solusi: kanthi pas, iku tor sing akeh digunakake kanggo klien. Bisa kosong ing njero, omah liburan, ...
  • China Prefab modular homes house porta cabin  casa , australia 20ft and 40 ft foldable expandable container house for sale

    China Prefab omah modular omah porta kabin casa, australia 20ft lan 40 ft bisa dilipat omah kontainer sing bisa didol

    1. Omah Kontainer sing ora bisa diunggahake 1) Bisa digunakake minangka asrama, rumah sakit sementara, toilet, kantor, kamar panyimpenan, lsp. 2) Bisa diinstal kanthi cepet, dipasang kanthi bolt kanthi intensitas dhuwur. 3) Bisa digunakake bola-bali kanthi umur luwih saka 15 taun. 4) Kanthi struktur sing wis disegel lan dipercaya, tahan banyu, tahan geni, tahan lembab lan anti korosif. 5) Kanthi fasilitas dhukungan kayata wastafel, shower, AC, soket, lan liya-liyane. Pilihan Warna sing Beda ...
  • New Portable 20ft prefab expandable tiny container house(Bathroom, kitchen) prefab houses for sales

    Prefab Portable 20ft sing anyar sing bisa diupgrade omah kontainer cilik (Kamar Mandi, pawon) didol

    1. Omah kontainer sing bisa diunggahake 20ft / 40 ft omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kanthi cepet Steel Frame 2.5-3.0 mm kolom baja lan balokWarna biasane putih, warna RAL liyane kasedhiya. Panel Dinding / Atap 50/75 mm EPS / wol rock / panel sandwich PU Lantai papan Mgo + lantai PVC kanthi warna sing beda kanggo milih Window Window kaca mengkilap Ganda, GRATIS layar mabur minangka pintu paduan Magnetik Titanium Door / lawang kayu / Pintu geser PVC Pancuran Mandi, Kursi T ...