Proyek Omeg Unggas

Proyek Ayam Lapisan Omah Omah Nigeria

Jeneng Proyek: Proyek Ayam Lapisan Omah Nigeria

Alamat proyek: Nigeria

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah Struktur Baja Ayam

Area / jumlah: 38W Ayam Lapisan

Lapisan bangunan: 1 lantai

Kauntungan: Tahan suhu 78.8 ° F, gampang dibersihake, aja karat.

1

Proyek Ayam Lapisan Omah Afrika Kidul

Jeneng Proyek: Proyek Ayam Lapis Omah Afrika Kidul

Alamat proyek: Afrika Selatan

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah Struktur Baja Ayam

Area / jumlah: 32W Ayam Lapisan

Lapisan bangunan: 1 lantai

Kauntungan: Tahan suhu 78.8 ° F, gampang dibersihake, aja karat.

2

Konstruksi Omah Ayamernam Ayamernam Somalia

Jeneng Proyek: Konstruksi Omah Ayamernam Ayamernam

Alamat proyek: Somalia

Desain lan pabrik: Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd.

Tipe: Omah Struktur Baja Ayam

Area / jumlah: Ayam Lapisan 36W

Lapisan bangunan: 1 lantai

Kaluwihan: Supaya suhu 78.8 ° F, gampang dibersihake, aja nganti teyeng.